Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
744 vizualizari
Experimentat (1.5k puncte) in categoria Religie
1 0
Să înţeleg că în ce priveşte oamenii sunteţi lămurit...
0 0
Sa spunem ca discutam altadata:)
Ma refer la animalele de companie. Unii sunt atat de atasati de ele, incat se ingrozesc la gandul ca vor muri si nu le vor mai avea. Daca merg in rai ar fi o "solutie"?
0 0
omul e liber sa gandeasca si sa creada in ce vrea. EU nu pot sa te conving ca nu exista divinitatea in care crezi si nici tu sa ma convingi ca exista.
Sa gandim logic din informatiile care le avem, universul s-a nascut si va muri la un moment dat, Stelele s-au nascut si mor, gaurile negre se nasc si la un moment dat se vor "evapora" daca nu vor mai avea materie sa absoarba. Din afirmatia ta sa inteleg ca si universul va ajunge in rai, si gaurile negre si stelele si planetele ?? Sper sa fie incapator !
3 1
Cu siguranta ca animalele merg acolo unde merg si stapanii lor, dupa preferinte: unii in pamant, altii in apa, altii in cuptor ...
1 1
Cum să meargă în rai dacă curvesc, mai ales cîinii.

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
Trebuie sa discutam mai intai ce intelegem prin "Rai" si apoi vedem daca animalele merg acolo sau nu. Stii, unii considera ca de fapt Raiul e pe pamant sau ca ni s-au pus la dispozitie toate elementele aici pentru a creea un "Rai".

Din pdv religios-crestin, eu nu imi aduc aminte sa se fi facut in Biblie vreo referire la animale in Rai. Totusi, in alte religii anumite animalele au locul lor, vezi vaca la indieni.
Experimentat (3.6k puncte)
Ce este raiul? Exista cu adevarat ?
...