Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
240 vizualizari
Dacă scientologii care administrează acest site tot ne înebunesc la cap cu Lenorul ăsta (pe mine personal mă deranjează reclama aia foarte tare - e agresivă şi invazivă), hai să vă întreb mai ales pe voi doamnelor, pentru că mai mult voi spălaţi rufele (şi eu mai spăl, dar mai rar şi nu folosesc balsam)

Deci balsamul vine cu o aromă extrem de puternică, dozajul deşi se precizează, fiecare îl pune cum vrea, iar ce mi se pare uneori chiar ridicol, este faptul că detergenţii uzuali conţin parfumante destul de puternice şi foarte plăcute! Uneori balsamul are o putere de parfumare atât de mare încât acoperă practic complet parfumul detergentului!

Scopul să zicem că ar exista: fie nu ne place cel al detergentului (dar spală bine), fie nu există parfumul preferat înre opţiunile producătorului de detergent.

Mie personal mi se pare o fiţă pe bani serioşi! Plus că fiind atât de mulţi producători, riscăm să dăm de produse slabe, cu efecte chiar nocive, sunt doar chimicale sintetice acolo (iritaţii, alergii etc). Un fel de glutamat în domeniul spălării rufelor.
Experimentat (3.1k puncte) in categoria Diverse
1 0
Chestie de marketing, inventii in plus. Personal prefer detergentii care nu lasa miros, iar rufele uscate sa miroasa doar a aer curat, nu a altceva - daca vreau sa miros a ceva, am parfum pentru asta, nu vreau balsam ieftin...

Si nu e vorba doar de detergenti, ci e o lista intreaga de mirosuri inutile si nocive: odorizanti de camera, uleiuri aromate, lumanari parfumate, hartie igienica cu miros de floricele, detergenti de gresie/vase/geamuri etc care-ti muta nasul din loc, si mai nou saci de gunoi parfumati!!! Ba chiar am si lac de unghii cu miros...

Dupa ce ca lumea se vaita de poluare, are grija sa respire o groaza d substante nocive, asa cum ai mentionat. Eu nu folosesc nici macar deodorant de masina, si mai nou sunt fericita ca am gasit antiperspirant fara miros.

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...