Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
703 vizualizari
Senior (6.9k puncte) in categoria Diverse
0 0
Cum adică "având în vedere că genocidul nu mai este o soluţie"? Când a fost o soluţie şi la ce probleme ale umanităţii?
0 0
Pai daca privim inapoi in istorie au existat genocide. Cum spuneai si tu de holocaust. Pana chiar si Antonescu care se zice ca facea sapun din tigani. In ziua de azi acest lucru ar fi inacceptabil indiferent de situatie.
0 0
Pai da, din pacate au existat, ba chiar foarte recent. Intrebarea mea a fost generata de formularea ta, una deloc fericita, in opinia mea. Nu are cum exista vreo problema a umanitatii pentru care solutia sa fi fost ori sa fie, acum ori vreodata, genocidul.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri

Terorismul va fi stopat atunci când unii nu se vor mai simţi oprimaţi de alţii. Ce numesc unii terorism, alţii numesc mişcare de eliberare / pedepsire.

Combaterea terorismului se face cu arma în mână, de armată şi prin servicii secrete, care caută şi identifică teroriştii de frunte, încercând ca prin eliminarea lor să destructureze grupările teroriste.

Chestia cu genocidul nu am înţeles-o, în sensul că nu văd când a fost genocidul o soluţie pentru terorism. În sine, să numeşti "genocidul" drept soluţie - nu e ok. Dar, dacă am priceput eu bine mesajul, aş spune că şi astăzi este la fel de valabil "genocidul" ca soluţie pentru terorism ca oricând în trecut, în sensul că este pe deplin acceptat ca teroriştii să fie inşi fără drepturi: pot fi torturaţi, schingiuiţi, omorâţi...

Senior (11.9k puncte)
0 0
m-am gandit ca genocidul este o optiune absurda, dar mai simpla, decat sa folosesti resurse foarte multe si mii de oameni prin servicii secrete pt a prinde cate un terorist. Nu ajuta la nimic sa prinzi un terorist cand maine vor fi angajati alti doi.
1 0
Combaterea terorismului se face prin mai multe actiuni. Acestea includ eliminarea unor "capi" ai acestor organizatii, izolarea economica a zonei sau tarii, embargo, astfel incat sa nu mai existe surse de finantare a organizatiilor teroriste, suport acordat acelei parti din populatie care doreste instaurarea democratiei, supravegherea comunicatiilor si multe altele.
Terorismul va fi insa stopat prin, educatie,crestere economica, nivel de trai ridicat in toate zonele lumii.
Asta nu se face intr-o zi sau un an ci in secole.
...