Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
1.1k vizualizari
Junior (453 puncte) in categoria Alimentatie
0 0
Looks like somebody has found a new toy: scientia.ro/qa
0 0
te referi la tine nu cand zici de o jucarie noua..
0 0
Eu inteleg ca vrei sa castigi laptopul din concurs, dar daca citesti mai cu atentie regulamentul, o sa vezi ca numarul de raspunsuri trebuie sa fie mai mare decat numarul de intrebari.

2 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
La prima vedere intrebarea este o capcana si trebuie evitata. E greu sa raspunzi si in acelasi timp sa te abtii de la ironii, dar avand in vedere ca in ziua de azi nimic nu mai este sanatos ( toate legumele sunt pline de chimicale, toate preparatele din comert sunt pline de conservanti si coloranti si nu mai stiu ce....) am putea spune ca este in regula sa consumam si fast-food.
Senior (6.9k puncte)
0 0
depinde de fast food. niciodata nu am fost de acord ca shaorma nu este sanatoasa (in afara de cartofii prajiti in ulei...). dar hamburgerii au o compozitie chimica foarte complexa, e carne super procesata, mai mult de atat nici ca se poate, decat aia de pus la microwave. parerea mea.
0 0
Cartofii prajiti in ulei sunt sanatosi daca nu au retinut o cantitate mare de ulei la finalul prajirii. Nu poti sa spui ca sunt mai sanatosi cartofii prajiti in unt, margarina etc. daca dupa ce s-au prajit i-ai lasat in tigaie si ai oprit focul si-i scoti peste 5-10 minute, atuci vor fi plini de grasime.
0 0
problema este ca uleiul nu se schimba niciodata, ci doar se completeaza ! (cel putin asta e mitul care il stim cu totii )
0 plusuri 0 minusuri
Am pus aceasta intrebare  prin prisma faptului ca orice informare oficiala (in mass media, internet, reviste, ziare) cu privire la subiecte ce  intr-adevar  ne macina sunt concepute de profesionisti care, e posibil sa fie distorsionate, pentru ca acesti profesionisti experti, nutritionisti lucreaza la un nivel inalt - cei care lucreaza la un nivel inalt de obicei fac parte din sfera conspirationala- lucru care imi inspira neincredere in aceste surse de informare. In voi am incredere deoarece nu aveti de ce sa ma minntiti.
Junior (453 puncte)
...