Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
230 vizualizari

În timp ce preşedintele ţării îşi ţinea discursul de astăzi, în care a vorbit şi despre victimele din Algeria şi se întreba "Cum ne protejăm cetăţenii", cel puţin doi români îşi pierdeau viaţa pe străzile patriei (unde mor 7-8 persoane zilnic din cauza drumurilor proaste, aglomerate, fără sisteme de protecţie etc.) ori, cu zile, în vreun spital subfinanţat, cu medici blazaţi, obosiţi, prost plătiţi.

Pe cei care nu mor în atentate teroriste nu trebuie să-i protejeze statul?

Senior (11.9k puncte) in categoria Diverse
1 0
Salut, este o intrebare care ar trebui sa ajunga la cei care raspund de aceasta problema, dupa parerea mea cu implicatii extrem de grave.Se face extrem de putin,sau aproape nimic in aceasta directie.

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
Un stat ar trebui sa-si apere cetatenii cu resurse. Daca acestea nu sunt sau sunt deviate catre buzunare adanci, atunci nu are cum ! Pe timpul comunismului fie ca erai mana dreapta a presedintelui sau ultimul muncitor, salariile erau apropiate.

O guvernare mai buna ar fi dus tara asta departe. Luati China ca exemplu, de la an la an clasa de jos incepe sa se diminueze, cu greu din cauza populatiei marite.

O populatie ca a noastra la resursele si bogatiei acestei tari ar fi trebuit sa rivalizeze cu Germania.
Senior (6.9k puncte)
0 0
O abordare raţională ar fi, cred, stabilirea unei ierarhii dpdv al cauzelor mortalităţii care pot fi anihilate / reduse de stat şi "atacate" prin programe guvernamentale separate. Din păcate nu cred că e cineva pe la guvern care să gândească altfel decât în termeni de voturi.
...