Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
6.7k vizualizari
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Corpul uman

3 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

  Salut.

    Transpiratia este practic fara miros, acesta apare cind transpiratia ajunge in contact cu bacteriile de la nivelul pielii.Mirosul transpiratiei poate sa fie influentat de: alimentatie, dispozitie, medicamente si tulburari endocrine.Totusi oamenii de stiinta au identificat o gena numita ABCC11 care determina daca mirosul axilei este dezagreabil sau nu, testele dovedind ca doar 2% dintre europeni au aceasta gena, la fel si in cazul asiaticilor.

http://www.livescience.com/26351-no-smell-gene-wear-deodorant.html

http://en.wikipedia.org/wiki/ABCC11

Experimentat (1.6k puncte)
0 plusuri 0 minusuri
După cîte am auzit, țiganii au un miros specific. Mirosul unui individ, depinde foarte mult de ce mănîncă.
Experimentat (3.3k puncte)
1 0
Oi fi auzit, dar asta nu înseamnă că are vrun sens ce spui ori ce ţi-au spus cei de la care ai auzit tu. Mirosul specific de care vorbeşti are legătură cu uleiurile pe care le folosesc, cel mult.
Asta, cu ţiganii care miros altfel, e o aberaţie, aşa cum e şi cu "negrii miros ciudat" şi "evreii miros ciudat" şi aşa mai departe. Există o genă care îi face pe unii să un miros accentuat (urât, mai ales pe fondul unei igiene precare), dar asta-i altă treabă şi gena asta nu are legătură cu naţionalitatea.
0 0
gena asta nu are legătură cu naţionalitatea. - de ce nu ? Pur si simplu nu e nevoie  ca aceasta intrebare sa aiba un raspuns de aceea nimeni nu a cercetat si  nu stim . Totul e posibil .
0 0
unii tigani miros pt. ca au un nivel de educatie scazut si nu se spala, genetic ei au peste 50% din gene europene, deci sunt in mare parte romani.  Daca am putea compara stramaosii lor de acum 1000 de ani care au intrat in europa cu cei de azi, sigur am observa ca cei de azi sunt diferiti, amestecati cu europenii.
0 0
Nu este o aberatie deloc!tiganii au un miros specific!!!! am fost in Africa ,barberii adica cei ce triaesc in Sahara au un miros specific,Cuba este o exceptie cu toare ca sunt mulatri(negri  si albi) nu au nici un miros sau miros ca noi europenii,nagrii din africa au un miros speecific,evreii (intra in casa unui evreu batran)au  un miros specific>afirm asta din experienta proprie!!!!!
0 0
Am o intrebare:considerati romii caucazieni sau nu?opinia mea este ca nu
0 0
Oameni de tip caucazian sunt si indienii.
Un amic a stat un timp in Japonia. La inceput a constatat ca japonezii au un miros foarte urat, dar dupa cateva luni nu mai simtea nimic. Cand i-a spus unui coleg japonez, acesta i-a spus ca si el mirosea foarte urat la inceput, dar pe urma mirosul a disparut. Cred ca alimetatia comuna da oamenilor un miros comun si acestia nu mai simt diferenta. Cuba este un exemplu.
0 plusuri 0 minusuri
intrebarea e alta...transpiratia e sarata????
Junior (453 puncte)
1 0
da ar trebui sa faca industrie de prelucrare a sudorii pentru extragerea de NaCl din ea .
...