Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
420 vizualizari
Si as mai fi curios sa aflu cum actioneaza acele medicamente care ne scapa de o durere de cap.
Senior (11.9k puncte) in categoria Medicina - Sanatate

2 Raspunsuri

2 plusuri 2 minusuri
Drogurile respective actioneaza la nivelul receptorilor de cele mai multe ori si blocheaza informatia(durerea) respectiva astfel incat simtim ca a trecut(mare iluzie)...

In concluzie medicina din ziua de azi se bazeaza mai mult pe tratarea simptomelor nu a cauzelor si urmareste mai mult profitul decat buna stare a oamenilor.
Junior (1.3k puncte)
Pruritul este o durere?
Medicamente de origine sau generice?
0 plusuri 1 minus
Cred ca faci un sofism. Cum adica medicina trateaza simptomele si, prin urmare, ar urmari doar profitul? Medicina face cat poate. Ai tu o varianta mai buna decat medicina pentru a rezolva problemele medicale ale oamenilor?
Senior (11.9k puncte)
0 0
Tu crezi, eu stiu ce zic...
Daca nu ai realizat asta singur cu siguranta n-o sa ai vreo revelatie acum din moment ce poti doar sa le prezinti cunostinte oamenilor dar nu-i poti face sa gandeasca.
Multe din problemele de azi s-ar rezolva prin corectarea gandirii din moment ce mentalitatea oamenilor le determina si viata, poti sa tratezi pe cineva odata sau ai putea sa-l inveti sa stea departe de probleme...prima se pare ca e mai profitabila din moment ce asa isi fac profitul, banii sunt in medicament(drog) nu in leac.
...