Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
919 vizualizari
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Istorie
2 1
Salut cascadorul!

Bineinteles ca au existat!Sunt niste emisiuni extraordinare despre acest subiect pe Histori(Extraterestri antici)!Sunt de rasa ARIANA! Himler a trimis inainte de razboi SS-ul in expeditii de cercetare(Chiar si in TIBET!!!) sa ii caute!Statul German a cheltuit echivalentul actual a 20 MILIARDE de euro in aceste expeditii si cautarea Sfantului Graal!!!!Au gasit ceva indicii in pesterile de sub ruinele ultimului castel al CATARILOR din Franta!Ce au descoperit e secret si cenzurat!!!!

@Quark:Bineinteles ca guvernele lumii tin secrete astfel de subiecte!!!!(Sa nu uitam ca Evreii,Masonii si anumite cercuri vicioase conduc lumea!!!!).Dar aceste cercuri vicioase prospera tocmai din cauza ca exista oameni gen Quark pe Terra(Generatia Coca-Cola!)Treziti-va si dati la o parte ceata care va acopera ochii.Adevarul e dincolo de perdea!pa.

2 Raspunsuri

1 plus 1 minus

Bineinteles. Conform Guinness World Records cel mai inalt om a fost Robert Pershing Wadlow care avea o inaltime de 2.72 m si a fost masurat in data de 15 iulie 1940.

Poti gasi o lista cu alti oameni cu inaltimi peste medie pe Wikipedia.

Novice (266 puncte)
0 0
nu cred ca s-a referit la oameni care au suferit de gigantism !
0 0
Despre întrebările lui cascadorul nu prea se poate ghici la ce se referă. Uneori nici dacă îi ceri lămuriri nu afli.
0 2
Asa-i ca sunt simpatic? Multumesc!
1 plus 2 minusuri
Posibil .... am vazut fotografii , dar au gasit drept scuza ca a fost un concurs de photoshop. Vorbesc de scheletele care au fost gasite in india si altele . Nimeni nu stie , posibil cineva se ocupa de asta ca nimeni sa nu afle , de exemplu , acum nu iti piermite sa faci fotografii in muzeu si sa stai mai mult timp ,mai ales cele legate de egiptologie , deoarece lumea incepe sa isi dea seama . Va rog nu ma intrebati ce am avut in vedere !
Junior (625 puncte)
2 0
Deci altă conspiraţie? Nenorociţii! NASA, evreii, grupul Buildenberg, masonii şi alţii de aceeaşi teapă ascund uriaşii de noi cu scuze din astea penibile, că a fost concurs de Photoshop?
0 0
Masonii primesc Photoshop la initiere.

Si acum vorbind serios, sunt destule muzee in care poti face cate poze vrei. Eu am facut cateva sute in British Museum la tot ce era pe acolo (au mumii din mai multe zone nu doar din Egipt)... si chiar erau obiecte interesante insa niciun urias.
0 0
da pai mumii am vazut si in filme , dar papirusurile , inscriptiile si alte date salvate de pe diferite monumente sau plite ai vazut la muzeul tau si le-ai fotografiat sa le poti cerceta ce reprezinta ?
0 0
Da. Un obiect foarte interesant, Piatra din Rosetta, pe care il gasesti in British Museum a ajutat enorm la descifrarea hieroglifelor.

http://www.britishmuseum.org/research/search_the_collection_database/search_object_details.aspx?objectid=117631&partid=1&searchText=rosetta+stone&fromADBC=ad&toADBC=ad&numpages=10&orig=%2fresearch%2fsearch_the_collection_database.aspx&currentPage=1

Tot la link-ul de mai sus poti cauta in intregul catalog de exponate.
...