Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
7.3k vizualizari
Se pare ca am stricat iremediabil o tasta la laptop. Cum e vorba de o tasata intens utilizata "cratima/underline" as dori sa ii pun unei alte taste ("~" de exemplu) functia celeilalte. Laptopul are si o tasta FN (adica anumite taste au si alte functii, utilizabile tinant apasat tasta FN), astfel ca am rezolvat "cratima", mai ramane insa "underline".

Cand scriu in word nu e o problema, deoarece acolo se pot seta anumite combinatii de taste pentru a scrie un semn.

Se poate seta insa, de undeva, o alta functie unei taste?
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

3 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

Salut!

Ai putea sa încerci programelul acesta http://webpages.charter.net/krumsick/ .

Sper sa îţi fie de folos!

Novice (178 puncte)
0 0
Link-ul nu mai este disponibil, insa am gasit acest programel "krumsick" pe care il recomanzi. Si merge perfect ! Pentru acest lucru, raspunsul tau a fost ales cel mai bun! Felicitari :)
0 plusuri 0 minusuri

Din câte ştiu eu, nu poţi schimba manual funcţia/caracterul alocat pentru o singură tastă. Există mai multe configurări pentru tastaturi (detalii aici) pe care le poţi schimba în setările regionale, dar aşa schimbi mai multe taste. Caută o tastatură second hand şi înlocuieşte-o cu totul sau doar tasta cu problema.

Experimentat (3.1k puncte)
0 plusuri 0 minusuri
Ti-o poti remapa sau poti folosi codul ascii pentru a scrie caracterul care te intereseaza
Novice (169 puncte)
0 0
Nu crezi că pe oameni îi interesează să le dai răspunsuri concrete la probleme concrete?
Ce ai spune dacă te-ai duce cu maşina la service, iar mecanicul ţi-ar spune: "Gata, ştiu ce trebuie să faci: trebuie să ţi-o repari!"?
0 0
nici un mecanic nu o sa ne spuna cum a reparat el masina in cauza. meseria "se fura". Cat priveste raspunsul meu am fost concis e adevarat dar foarte clar. Cei interesati poti sapa mai departe, pot "intreba" google sau pot veni cu o intrebare suplimentara de genul "cum scriu un caracter folosind codul ASCII". Mura-n dura dauneaza grav sanatatii mentale. Ma scuzi daca nu sunt in deplin acord cu scopul acestui site.
...