Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
738 vizualizari
As dorii sa aflu si eu mai multe detalii (realiste) despre vaccin, parerea fiecaruia este bine venita .
Observ ca de ceva vreme tot mai multi copii se imbolnavesc din cauza vaccinari , grupul acela restrans , zisa si "elita" chiar vor sa ne extermine copii cu orice pret prin banalul vaccin ?
Novice (116 puncte) in categoria Medicina - Sanatate

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri

pt mai multe detalii despre vaccinari gaesti aici :

http://www.persepolispediatrie.ro/articole-medicale/schema-internationala-de-vaccinare/

cat despre pareri personale cea mai periculoasa este asocierea intre sindromul Down si vaccin. "Sindromul Down este considerat ca fiind prima afectiune congenitala cauzata de vaccin. In Germania primul caz a aparut in 1922 iar azi un copil din 700 se naste cu acest sindrom.”

Senior (6.9k puncte)
0 0
Merci ! Citind schema vaccinarii , am observat ca se spune doar partile "bune" ( mincinoase,inexistente) despre el , totusi observ o vaccinare in masa a copiilor din Romania si alte state in ultima vreme , oare cat rezista organismul unui copil la atatea vaccinuri inutile chiar !? .... unii medici "anonimi" spun ca vaccinurile doar distrug sistemul imunitar al omului pentru a merge treaba cele mai mari industrii , farmaceutice.
0 0
Cum pisici sa fie produs sindromul Down de vaccin, din moment ce acest sindrom e boala genetica (te nasti cu el, e scris in ADN, il ai de la concepere), iar vaccinul vine ulterior??? Mare e gradina (si prostia)...

Iar pe desteptii care spun ca nu au nevoie de vaccinuri as vrea sa-i vad muscati de un caine turbat si stand linistiti acasa fara sa se duca sa-si faca antirabicul. Habar n-au ce-i ala vaccin, cate boli au fost eradicate sau minimalizate cu ajutorul vaccinurilor; lipsa de informatie pe la noi e deja ingrijoratoare.
0 0
m-am grabit si am scris prostii ! Stiam ca autismul e declansat de un anume vaccin. Eu nu am zis nimic impotriva vaccinurilor, doar ca fiecare persoana e diferita si poate avea reactii adverse la anumite vaccinuri.
Mi-am facut si antitetanos si antirabic, in schimb nu am incercat vaccinurile impotriva gripelor porcine si aviara, vazand prea multe persoane cu reactii adverse. Deci putem spune ca anumite vaccinuri testate si folosite de zeci de ani sunt bune iar altele facute peste noapte testate timp de cateva zile-luni pot declansa anumite reactii neplacute.
0 0
Chestia cu autismul am auzit-o si eu. Problema sta asa: o femeie insarcinata care e afectata de anumiti virusi puternici are risc mai mare de a naste un copil cu autism; cand embrionul se formeaza, pot aparea modificari produse de o gripa puternica. Femeilor insarcinate le este recomandata vaccinarea cu virusi deja dezactivati, nu cu virusi activi dar care nu se pot inmulti.

Alta legatura cu autismul nu exista. Un copil care s-a nascut deja nu dobandeste autism mai tarziu, de la un vaccin. Pe de alta parte in cazurile mentionate s-au facut anchete si nu a iesit la iveala o legatura autism-vaccin.

Cu vaccinurile antigripale cea mai mare problema este ca lumea il face fara sa fie perfect sanatoasa. Efectele secundare sunt extrem de mici, aproape insesizabile; eu am facut vaccinul acum un an si in afara de o durere de mana in ziua respectiva n-am observat altceva. Dar daca ai cea mai mica problema de sanatate, sistemul imunitar nu poate face fata tuturor dezechilibrelor si efectele sunt mai rele decat fara vaccin. Din pacate nici doctorii nu insista asupra acestui lucru.

Cat despre problema prezenta cu vaccinul anti-TBC la bebelusi, asta chiar e o problema prezenta. Dar cum ancheta a scos la iveala efecte secundare mai grave ca media doar pt un singur lot de vaccin, e posibil ca acel lot sa fi fost cu probleme (nu vaccinul in sine, ci o eroare de productie la lotul respectiv), sau a fost administrat in doza mai mare decat era necesar.

In general, si vaccinurile sunt ca si medicamentele. Sunt bune alea care sunt nu doar testate, dar imbunatatite cu timpul. Nu trebuie sa exageram si sa facem toate vaccinurile existente pe piata, dar nici sa venim cu teorii conspirationiste ca cineva ne omoara copiii (cum spune cel ce a pus intrebarea)... Si cand eram eu mica am facut o tona de vaccinuri la scoala si gradinita, mai multe decat se fac acum.
...