Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
506 vizualizari
Este o stire care cutremura tara in ultimele zile!Sunt cazuri in Bistrita si in Galati!Copiii se vand pe sume cuprinse intre 50 de milioane lei vechi si 80.000 de euro!Familiile care vand copii chiar au si impresar care se ocupa de vanzarea copiilor!!!!E strigator la cer!!!Cum de s-a ajuns aici?Care e cauza?Ce legi avem pt pedepsirea vinovatilor?
Junior (936 puncte) in categoria Diverse
0 0
Tu ce crezi Best? Care sa fie cauza?

P.S.
Vezi ca ai probleme foarte mari cu cratima...
0 0
Unul din motive e clar saracia si hotii de politicieni care au pradat tara!
0 0
Chiar nu stiti ca, de fapt, acele familii sunt de tigani? Romanul autentic nu-si vinde copii.
0 0
@Cornele:Familia din Bistrita nu era familie de tigani!
0 0
Ce conteaza ca-s tigani sau romani? Conteaza ca sunt mai mult animale decat oameni, cu grad de indobitocire ridicat, ca fac copii pe banda pe care oricum nu-i pot creste, si decat sa-i dea la centre pe gratis mai bine ii vand la cine plateste. Nu e o situatie specifica Romaniei, ci oriunde exista destula populatie saraca. Si nu saracia e motivul, ci mai degraba lipsa de cultura si de moralitate din cele mai multe societati sarace.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
deobicei cei care cumpara copii sunt strainii si ii cumpara pt organe. Alt motiv nu as vedea. Se pot lua spre adoptie din centre de plasamente mii sau zeci de mii de copii, dar acei copii sunt monitorizati (teoretic) si nu pot fi folositi pt organe.

 la intrebarea de ce isi vand tiganii copiii ? Simplu pt bani, si asa au prea multi plozi.
Senior (6.9k puncte)
0 0
din cate stiu, pt. un occidental este dificil sa gaseasca si sa adopte un copil caucazian, in ro. cetatenii straini nu pot adopta, doar cetatenii romani. Norma ne-a fost impusa de UE, tocmai pt. ca pe timpul guveranarii Nastase se vindeau cu 50 mii dolari, bucata.

trebuie amintit, ca o familie fara copii se simte implinita cand adopta un copil de aceeiasi rasa cu ei, au senzatia ca este copilul lor biologic. In occident aproape ca nu exista copii abandonati, nr. familiilor care au probleme de reproducere este mare, aprox. 10%
...