Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 1 minus
995 vizualizari
Eu am incercat ieri sa folosesc Skype cu un coleg, dar nu a mers. Cred ca Vodafone blocheaza astfel de aplicatii.

Exista vreo aplicati de voce care merge ori companiile de telefonie mobila le blocheaza pe toate?

As vrea sa stiu si opinia voastra, dar ar fi excelent daca raspunsurile afirmative, cum ca aceste aplicatii ar merge, sa vina de la cineva care le-a folosit, nu care asa crede ori a auzit pe cineva.
Senior (11.9k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei
0 0
se poate undeva in lume asa ceva?

3 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
M-ai facut curios si o sa incerc.

AM vazut intr-o zi la televizor un reportaj despre avantajele si dezavantajele convorbirilor skype de pe telefon, in romania. Deci ele ar trebui sa mearga.

Dezavantajele cele mai mari ar fi ca nu toata lumea sta conectata non-stop pe skype, pe cand telefonul il are l-a indemana aproape mereu.

Stii si tu cand vrei sa dai de cineva urgent, primul lucru care il faci e sa incerci sa-l suni, nu sa verifici daca e pe facebook, pe messenger, sau pe skype.

 

O sa revin dupa ce testez acest aspect pe vodafone, ca vad ca acolo ai probleme !
Senior (6.9k puncte)
2 plusuri 0 minusuri
N-am folosit Skype, dar sunt sigur ca anumite aplicatii nu functioneaza de pe un ip proxy. Serviciul Wap foloseste ip-uri proxy. Unele sit-uri sau aplicatii de exemplu nu ma lasa sa le accesez cu un astfel de ip de aceea schimb pe Web. Nu stiu Vodafone cum funcioneaza dar eu le pot alterna Wind Wap si Wind Web (2-ua portale si 4 benzi). Atat pot sa-ti spun din propia experienta.
Experimentat (1.7k puncte)
0 0
Salut.Verifica-ti e mailul.Ti-am trimis mesaj privat.PA
1 plus 1 minus
Eu am facut textul pe 3G, asa cum am spus, in reteaua Vodafone.

Pe Skype am putut schimba text, dar nu voce. Pur si simplu functia de "call" nu functioneaza, desi pare a functiona, in sensul ca pe telefonul apelantului se afiseaza "Calling...", dar celalalt nu primeste apelul, deci nu se stabileste nici o conexiune.

Am incercat si pe Yahoo Messenger mai devreme. Acelasi rezultat. Testul s-a facut intre un iPhone si un Samsung Galaxy II, ambele in reteaua Vodafone.

Daca intr-adevar Vodafone limiteaza acest tip de conexiune, eu cred ca este un alt exemplu de  intarziere a progresului din motive strict corporatiste. Ma intreb daca nu cumva astfel de practici ar trebui interzise prin lege ori macar amendate de Protectia consumatorului.

Astept si alte opinii, poate ca este o problema tehnica la mine doar.
Senior (11.9k puncte)
...