Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
580 vizualizari
Salut! Am o placa video onboard pot sa o schimb? placa de baza se numeste Biostar, tip: intel AGTL+ . vreau sa-mi pun una de 2 GB. Vreau raspunsuri cat mai sincere!
Novice (110 puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
depinde cat de noua este placa de baza. Sunt placi de baza care au incorporate placi video si au si port pci expres x16.

daca iti lipseste portul respectiv nu ai unde sa bagi o placa video noua.

Alta problema ar fi consumul ridicat pe care o are o placa video de 2 gb. Daca sursa e slaba nu va putea duce placa si se va arde.  Daca placa de baza este slaba, la fel nu va duce placa video si  se va arde ( ii vor pocni condensatorii)  Deci avand in vedere ca pana acum ai avut o placa onbord si nu o alta placa de cel putin 1gb, cel mai probabil nu iti va suporta. Decat sa-ti arzi tot calculatorul mai bine nu cumpara asa ceva.

ca sa ti pot da mai multe informatii am nevoie de mai multe detalii. Prin numele placii mare lucru nu am inteles decat ca e biostar si e pt procesoare intel.

Suporta macar 8 gb DDR3 ? Daca nu ai ddr3 poti sa-ti iei gandul !
Senior (6.9k puncte)
0 0
Uite modelul  “Biostar P4M900-M7 FE” , am DDR2 ,un ID de mess cva sa vorbim mai amanuntit ?
0 0
m-am uitat la specificatii http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=314#spec
si nush ce sa zic.
Nu sunt un specialist al calculatoarelor. Vorbesc mai mult din experienta. Cand eram mic nu aveam bani sa schimb un calculator la 2 ani asa ca pe pc-ul care-l aveam, am inceput sa-i schimb procesorul, video, ramul, bagat hdd-uri cat mai mari, etc... Si la un moment dat a crapat si sursa si placa de baza.
Sunt placi video (sau cel putin asa stiu eu) la care nu e deajuns alimentarea prin portul pci expres, avand nevoie de o alimentare suplimentara.  Daca tu nu ai pinii respectivi pe placa de baza nu o sa ai de unde sa iei aceasta alimentare suplimentara. Alta problema mai e si sursa, care va trebui sa suporte si placa video.
Chiar daca cei de la firma de unde vei cumpara iti va spune ca va rezista, s-ar putea sa functioneze cateva luni pana vor incepe sa pocneasca condesatorii de pe placa de baza. Cel mai bine e sa cauti pe net compatibilitatea intre placa video care vrei sa o cumperi si placa de baza care o ai.

Eu unu nu mai vad rostul pc-urilor. Laptopurile din ziua de azi au ajuns la fel de performante si la fel de ieftine.
Un laptop cu quad core i5, 2gb video si 8gb ddr3 e intre 2000-2500 lei depinde de firma.
Conteaza si o cofiguratie stabila. Intr-un pc bagi pe o parte si iti crapa pe alta parte.
0 plusuri 0 minusuri
vad ca placa ta de baza are suport pentru placi video PCI-ex. Deci depinde de bugetul tau ce placa video ii pui.
Novice (119 puncte)
...