Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
197 vizualizari
Precizez din start că e posibil ca eu să deformez realitatea, însă mă doare capul când deschid site-uri gen facebook pentru câte vreun scop umil și nu pot să rezist prea mult pe acolo când văd atâția inși (majoritatea puștani fără ocupație, ca și mine de altfel) care nu înseamnă mare lucru, cel puțin nu încă, postând tot felul de nimicuri, scopul care îmi vine mie în minte fiind să îi facă pe ceilalți să creadă că sunt ceva extraordinar. De rezolvat această problemă nu văd cum aș putea să o fac, și asta mă duce cu gândul că o fi vreo problemă cu mine.

Mai e normal să te bați cu pumnul în piept ca Tarzan, în ziua de azi și nu îmi dau eu seama? Sau care e marele scop ascuns pe care trebuie să îl înțeleg, din spatele acestui comportament, ca să fiu și eu ,,pe felie,, și îmi scapă mie, în adânca mea ignoranță (pe care nu încerc să o ascund în niciun caz)?
Junior (994 puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
Razvan, nivelul autocritic tine de educatie si cunostinte - cu cat stii mai putin cu atat ai senzatia ca esti buricul Pamantului.

Pe de alta parte, paradoxal, in societatea noastra succesul este potentat de aceasta supraevaluare individuala ! Desi neplacuta pentru unii oameni (aia putinii cu bun-simt), aceasta atitudine iti poate aduce avantaje ! O tempora o mores !
0 0
Pe facebook e mult teribilism, mai ales din partea puştimii la care a ieşi în evidenţă e scopul nr. unu în viaţă. Site-urile de socializare nu sunt decât o oportunitate în această idee. Nu e nevoie să fie toţi aşa, faptul că tu nu eşti aşa ca ei nu este în mod sigur o problemă, mai degrabă e un semn că ... ai trecut de "vârsta" aia teribilistă..

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...