Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
426 vizualizari

Ce s-ar intampla daca o gaura neagra ar avea traiectorie de coliziune cu Terra ?(E intrebarea luata din raspunsul lui Truth) Avem vreo modalitate ca sa o facem sa ocoleasca Terra? Din nou ma refer la o gaura neagra de mici dimensiuni(Cam cat O minge de tenis).

Junior (435 puncte) in categoria Terra-Univers
0 0
Nu am putea mai simplu s-o inchidem...

2 Raspunsuri

1 plus 2 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

Salut !

O gaura neagra este un obiect care are NUMAI 3 CARACTERISTICI: MASA, SARCINA ELECTRICA si MOMENT CINETIC. Problema este MULT MAI COMPLICATA decat devierea un asteroid cu aceeasi masa (periculoasa deja la asemenea dimensiuni - vezi calculul meu anterior), pentru ca se exclud variantele "de contact".

Prin aceasta prisma, vad o singura solutie, devierea ei "din timp" utilizand un obiect cu camp gravitational si/sau electromagnetic suficient de mare pentru a o deturna de pe orbita !

Poate ca stiinta ne va oferi in viitor o solutie mai eficienta, un "ceva" care sa destabilizeze gaura si sa o faca sa explodeze ...

Senior (8.7k puncte)
0 0
Salut Truth.Posibil ce zici si cred ca daca injectam o gaura neagra cu suficienta energie intunecata o va destabiliza si va exploda.Energia intunecata are proprietati antigravitationale si e exact antidotul de care e nevoie la gaura neagra.Mai trebuie calculat de cata cantitate de energie intunecata e nevoie in functie de masa unei gauri negre si cum putem sa captam aceasta EXTREM DE STRANIE deocamdata ENERGIE INTUNECATA.
0 0
Este o idee foarte buna, numai ca energia neagra are cel putin doua mici impedimente: n-o vedem si n-o simtim - deocamdata este doar ..un cuvant pentru ignoranta noastra.
0 0
Nu stim prea multe despre aceasta energie INCA dar cine poate sti ce ne rezerva viitorul.PA
1 plus 0 minusuri
O gaura neagra cam cat o minge de tenis?Ce putem face sa se evite o coliziune cu Terra?Absolut nimic.
Novice (140 puncte)
...