Filme onlineÎn fiecare zi de vineri mai apare câte un film nou online. Un altul este uploadat şi mai des. Aşadar, cum putem să fim la curent cu cele mai noi apariţii de filme, înainte ca acestea să dispară cât ai clipi din ochi? Desigur, folosind RSS Feed.

 

 

 

Cum să rulezi filmele (9)

RSS Feed este atât de folositor din două motive principale:
▪ Permite informarea rapidă şi facilă, livrând ultimele conţinuturi de pe site-urile de care sunteţi interesaţi
▪ Nu este nevoie să mai vizitaţi fiecare site individual



 

Acum, înarmaţi cu un cititor de Feeduri (Feed reader), putem aştepta, prinde şi viziona toate filmele pe care le vrem.
Varun Kashyap, autorul articolului How to Use RSS Feeds to Download Torrents Automatically [makeuseof.com/tag/how-to-use-rss-feeds-to- download-torrents-easily-and-automatically/] de pe site-ul MakeUseOf.com indică detaliile simple pentru setarea unui RSS Feeder pentru torenţii pe care vreţi să le downloadaţi. Cu acest articol de tipul ”Cum să...”, vă puteţi seta clientul torrent să selecteze fişierul torrent al filmului dorit şi să înceapă să-l downloadeze în mod automat.

4 RSS Feeds for the Movies Addict [makeuseof.com/tag/4-rss-feeds-for-the-movies-addict/] vă oferă feed-uri RSS foarte folositoare – un feed la Rotten Tomatoes [http://www.rottentomatoes.com/] pentru filme ce urmează să fie lansate, un feed cu filmul care rulează la cinemaul tău favorit, un feed cu noutăţile de pe site-ul Hulu, SurfTheChannel şi unul cu programul TV al unei anumite televiziuni. [http://www.makeuseof.com/dir/locatetv-film-tv-listings-search-engine/].

Astăzi, toate site-urile care ţin la reputaţia lor, au un buton de RSS, uşor de identificat. Unele au chiar un feed diferit pentru diferite tipuri de informaţii. Spre exemplu, mai jos este butonul de RSS Feed al site-ului IMDB.

 



Dând clic pe acest buton, vă va apărea ce este disponibil pe site-ul respectiv.

 



Astfel, puteţi selecta feed-ul dorit şi apoi veţi primi informaţiile pe care le vreţi.

 

Tot ce vă trebuie pentru a vedea filme (11)

 

 

Articolul reprezintă traducerea ghidului The Internet Guide for the Movie Addict publicat de MakeUseOf.com, cu acordul editorului.
Traducere: Alexandru Olteanu

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.