Ghid filme onlineTrailerurile de film sunt concepute pentru a vă stimula apetitul şi pentru a vă oferi un rezumat tentant a ceea ce urmează să apară în cinematografe. Internetul reprezintă o arhivă vastă pentru lucrurile vechi şi un mijloc de marketing pentru cele noi.

 

 

 

Ghid online despre filme. Recenzii (2)

 

Pentru orice film pe care plănuieşti să îl descarci, să îl cumperi sau să-l închiriezi, există cel puţin câteva informaţii undeva pe Internet. Iar pentru fiecare lansare de film, există în mod normal un întreg site construit în jurul ei.

Căutaţi, răsfoiţi şi jucaţi-vă pentru a vă crea propria avanpremieră a unui film, pe unul dintre următoarele site-uri. Pentru navigarea pe majoritatea acestor site-uri, va trebui să aveţi Flash player instalat.

 

 

 

Hollywood.com [http://www.hollywood.com/trailers/]

 

Ghid filme online



Nu aveţi nevoie de instrucţiuni care să vă spună pentru ce este acest site menit. Este în topul site-urile care merită un semn de carte (bookmark), bucurându-se în fiecare lună de aproape 5 milioane de vizite din partea iubitorilor de film. Este destinat să fie un site serios pentru oferirea de exclusivităţi şi a stilului de tip tabloid. Aproape 3500 de trailere ataşate unei interfeţe plăcute şi un motor de căutare Google actualizat sunt de ajuns pentru majoritatea cinefililor. Pe acest site poţi vizualiza trailere în format HD (High Definition), clipuri TV şi interviuri cu tot felul de persoane de la Hollywood. De asemenea, poţi vizualiza filmuleţe despre premierele de pe mapamond, de unde poţi afla informaţii înainte de data oficială a lansării.


TrailerSpy [http://www.trailerspy.com/]

 

Ghid filme online



TrailerSpy este devotat numai trailerurilor. Lista meniului principal cuprinde traileruri ale filmelor, serialelor, jocurilor şi cărţilor. Secţiunea trailerurilor de film acoperă o varietate de genuri ale filmelor de pe filiera Hollywood-ului cât şi ale celor independente. De asemenea, există şi o secţiune a trailerurilor făcute de fani. Nu este greu deloc să găseşti trailerul căutat, pentru că ai la dispoziţie categorii, etichete şi o funcţie de căutare. Site-ul are desigur şi o comunitate a cinefililor.

 


Yahoo! Movies [http://movies.yahoo.com/trailers/]

 

Ghid filme online



Yahoo! Movies este un site unde puteţi găsi recenzii de film, programul show-urilor TV şi ultimele trailer-uri. Este uşor de navigat pe site întrucât aici se regăseşte o grafică ”curată” şi nu veţi fi deranjaţi de reclamă. Arhiva de trailer-uri şi clipuri poate fi accesată printr-un browser dedicat acestei secţiuni care dispune de sute de trailer-uri. Yahoo! Movies oferă de asemenea programul show-urilor TV şi vă puteţi cumpăra chiar şi bilete online via MovieTickets.com. Trailer-urile Yahoo! Movie se găsesc şi în limba germană, franceză, spaniolă, italiană şi în alte limbi.


YouTube [https://www.youtube.com/]


YouTube nu mai are nevoie de nicio introducere. Dacă esti în căutarea unui video, este o şansă foarte mare şă fie urcat pe cel mai popular site de ”shărurire” a video-urilor din lume. YouTube reprezintă o destinaţie importantă chiar dacă nu este un site doar pentru trailer-urile de film. Dar dacă nu găseşti ceea ce cauţi, ar putea fi aici.

 

Ghid filme online




De asemenea, poţi încerca YouTube Screening [http://ytscreeningroom.googlepages.com/home] unde veţi găsi filme de pe întreg mapamondul alese atent. Aici poţi pătrunde în lumea din spatele scenelor şi să discuţi cu persoanele ce stau în spatele acestor filme.

 


Comingsoon [http://www.comingsoon.net/]

 

Ghid filme online



Acesta este un alt site bine clădit care arată în principal ultimele traileruri, pe lângă alte informaţii despre filme.

Unde putem vedea filme gratis online? (4)

 

 

 

Articolul reprezintă traducerea ghidului The Internet Guide for the Movie Addict publicat de MakeUseOf.com, cu acordul editorului.
Traducere: Alexandru Olteanu

Scris de: Saikat Basu
Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.