Susţine Scientia

 Misiunea Scientia.ro este de a publica articole ştiinţă şi tehnologie de calitate. Cu peste 7.000 de articole, Scientia reprezintă azi o colecţie de articole ştiinţifice (multe însoţite de videoclipuri ori animaţii) fără concurent între site-urile cu profil ştiinţific în limba română.
 Pentru a putea asigura o funcţionare optimă a site-ului (servicii de găzduire decente, care costă
485 €/an), avem nevoie de sprijinul dvoastră!
 Dacă găsiţi scientia.ro util, vă rugăm să susţineţi site-ul printr-o donaţie.

Costuri 2019: 485 €. Donat: 101.2


PayPal ()
CoinGate Payment ButtonCriptomonedă

Perioada campaniei de strângere de fonduri: 24.12.18-31.01.2019

Stephen Hawking este unul dintre cei mai respectaţi şi mai faimoşi fizicieni ai timpurilor noastre. Este cunoscut pentru teoriile sale privind găurile negre, dar şi pentru bătălia pe care o poartă de foarte mulţi ani cu o boală teribilă, scleroza laterală amiotrofică, care se caracterizează printr-o reducere progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării numite neuroni motorii, cu rol în comanda muşchilor care fac posibilă mişcarea.
Conform predicţiilor doctorilor, trebuia ca de mult să fi trecut în "eternitate". Doar că acesta se încăpăţânează să invalideze aceste predicţii de mai bine de 30 de ani.
Ziarul englezesc Telegraph oferă publicului o sumă de fotografii care acoperă întreaga viaţă a celebrului om de ştiinţă. Veţi putea vedea imagini din copilăria acestuia, de la căsătorie ori de la întâlnirea acestuia cu regina Angliei.