bluevodaDacă vă doriţi un site pe Internet dar nu sunteţi dispus să plătiţi pentru asta, iar învăţarea limbajelor de programare HTML şi PHP vi se pare o sarcină dificilă, există şi alte soluţii. Una dintre ele este un produs software gratuit, oferit de BlueVoda.com, cu care vă puteţi construi propriul site web în doar 30 de minute, fără cunoştinţe de html, folosind şabloane predefinite puse la dispoziţie de producători.

Software-ul poate fi descărcat după înscrierea pe site-ul BlueVoda.com, procedură în urma căreia veţi primi pe adresa de e-mail introdusă un link de la care puteţi descărca programul. Un alt avantaj este că producătorul software-ului, deşi oferă soluţia propusă gratis, nu include în codul html generat nicio reclamă ori alt tip de mesaj publicitar. Software-ul este foarte uşor de utilizat, putând folosi majoritatea facilităţilor oferite prin metoda drag-and-drop.


Se pot crea pagini personale de prezentare foarte simple, dar şi site-uri cu design mai complex şi un număr de pagini mai mare. Software-ul este compatibil cu sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows Vista. Dacă doriţi să adăugaţi şi un magazin virtual site-ului d-voastră, ori să vă limitaţi doar la o prezenţă comercială online, BlueVoda.com vă oferă posiblitatea de a vă configura un asemenea magazin virtual pe site-ul propriu.

Trebuie spus că odată site-ul construit folosind programul Bluevoda, veţi avea nevoie de găzduire. Asta înseamnă contactarea unui furnizor de hosting, de unde veţi achiziţiona spaţiu de găduire a viitorului site web şi un nume asociat acestuia. Dacă alegeţi o soluţie software precum Bluevoda, probabil că nu vă permiteţi propriul server web şi nici nu aveţi cunoştinţele necesare întreţinerii şi administrării unuia, astfel că nu veţi putea evita plata serviciilor de găzduire şi a numelui de domeniu. Preţurile sunt rezonabile, în funcţie de soluţia de găzduire aleasă putând plăti şi doar 1 euro lunar.


Mai jos puteţi urmări şi un tutorial video de folosire a software-ului, în limba engleză.


Sursa: aiciDacă găsiţi scientia.ro util, sprijiniţi-ne cu o donaţie.


PayPal ()
Susţine-ne pe Patreon!


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro