MITMassachusetts Institute of Technology este una dintre cele mai prestigioase  şi mai selecte universităţi din lume. Pentru a permite cât mai multor oameni accesul la o educaţie de calitate, MIT a lansat http://ocw.mit.edu, unde puteţi găsi, gratuit, toate cursurile universităţii.

 

 

MIT Open CourseWare (ocw.mit.edu) este locul unde puteţi găsi aceste cursuri, disponibile în trei formate: text, audio şi video. Site-ul funcţionează din anul 2002 şi sunt postate aici peste 2000 de cursuri din 33 de discipline, de la Ştiinţe Politice şi Filosofie până la Fizică şi Aeronautică. Site-ul este actualizat permanent şi îl recomandăm tuturor celor interesaţi să urmărească prezentările unora dintre cei mai prestigioşi profesori din Statele Unite sau sunt doar curioşi să cunoască mai bine sistemul universitar american.

 

 

Cursurile MIT

Lista departamentelor din care sunt prezentate cursurile

 

 

Pagina Download MIT

În secţiunea Download Course Materials găsiţi opţiunea de a descărcă documentul sau link-uri către iTunes (pentru format audio) şi Youtube (pentru format video)

 

 

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


OK, conținutul site-ului a fost și va rămâne gratuit,
dar chiar ne-ar ajuta dacă ne-ai sprijini cu
o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro