CONCURSUL SCIENTIA !


SCRIE UN ARTICOL ŞI CÂŞTIGĂ
UNUL DINTRE PREMIILE PUSE ÎN JOC!

 

»» În perioada 20 aprilie - 10 iulie 2010 se desfăşoară concursul Scientia. Oferim premii în bani şi enciclopedia Britannica pentru cele mai bune materiale trimise spre publicare de cititorii noştri!

 

ÎN CE CONSTAU PREMIILE?

»» Premiul 1 - 150 de euro

»» Premiul 2 - enciclopedia Britannica (16 volume şi acces gratuit la Enciclopedia Britannica online până la sfârşitul anului 2010) oferită pentru acest concurs de Jurnalul Naţional

»» Premiul 3 - 50 de euro

»» Premiul 4 - cartea Universul Magic de Nigel Calder oferită de Karte.ro.

 

PENTRU CE SE ACORDĂ PREMIILE?

Pentru a participa la concurs trebuie să:
» scrieţi un articol/ o ştire;
» răspundeţi la întrebările puse de echipa Scientia în secţiunea Întrebări şi Răspunsuri a site-ului.


În fiecare duminică Scientia va publica una sau mai multe întrebări la care se va putea răspunde pe toată perioada concursului.
Pentru a putea participa la concurs prin răspunsuri la Întrebările Scientia din secţiunea Q&A, este necesară înregistrarea pe site, pentru a putea stabili identitatea autorilor răspunsurilor
.


DIN CE DOMENIU PUTEŢI SCRIE?

»» Puteţi să vă alegeţi orice domeniu al ştiinţei pentru a vă selecta subiectele. În partea de jos a site-ului puteţi vedea o serie de teme pe care noi le-am abordat până acum. Vi se potriveşte vreuna? Foarte bine! Nu? Sunt nenumărate altele neatinse încă! Fii tu primul!

»» Iată câteva sugestii de domenii din care vă puteţi alege subiectul articolului câştigător:

::: articole, tutoriale (how to...) şi ştiri din domeniul IT;
::: articole şi ştiri din domeniul telefoanelor mobile;

Mulţi dintre voi oricum citesc despre subiecte din aceste domenii. Scrieţi despre ceea ce citiţi şi veţi putea câştiga unul dintre premii!


REGULILE DE PUBLICARE A MATERIALELOR DUMNEAVOASTRĂ

Pentru ca articolele dumneavoastră ori răspunsurile la întrebările săptămânale Scientia să fie luate în calcul pentru concurs, trebuie să îndeplinească următoarele reguli de bun-simţ:

» Să fie scrise într-o limbă română corectă.
» Să aibă o lungime de minimum 1500 de semne, circa 4-5 paragrafe (nu se aplică răspunsurilor la întrebările Scientia).
» Să fie corecte din punct de vedere ştiinţific (nu promovăm pseudo-ştiinţa).
» Să fie originale (să nu fie traduceri, texte din cărţile de şcoală ori articole luate fără drept de pe alte site-uri).

Notă: Nu toate articolele trimise spre publicare vor intra în concurs.; toate materialele publicate vor participa la concurs.
Decizia publicării şi, deci, a intrării în concurs aparţine echipei Scientia şi se bazează exclusiv pe respectarea regulilor stabilite mai sus.
Articolele trimise de participanţii la concurs nu vor putea fi publicate pe un alt site până la sfârşitul anului 2010, iar autorii acestora nu vor putea cere vreodată eliminarea acestora de pe site-ul Scientia.ro, deşi drepturile de autor rămân ale autorilor.

Articolele ni le puteţi trimite la adresa de email Email Scientia.

»» CÂND SE ANUNŢĂ CÂŞTIGĂTORII?

Cele mai bune articole ale concursului vor fi anunţate pe data de 11 iulie 2010. Câştigătorii vor fi afişaţi pe site, împreună cu un link către articolele acestora.  De asemenea, câştigătorii vor fi notificaţi prin email ori/şi sms, în cazul în care ne vor furniza aceste date. Modalitatea de livrare a premiilor va fi discutată cu fiecare câştigător, în funcţie de localitatea de domiciliu şi dorinţa acestora.

 


 

DACĂ DORIŢI SĂ DEVENIŢI AUTOR SCIENTIA ŞI SĂ PUBLICAŢI PE SITE-UL NOSTRU, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI LA ADRESA DE EMAIL Email Scientia.

 

Karte.ro

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


OK, conținutul site-ului a fost și va rămâne gratuit,
dar chiar ne-ar ajuta dacă ne-ai sprijini cu
o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro