CONCURSUL

- CIA The World Factbook în lb.română -


TRADU CÂT MAI MULTE ARTICOLE
ŞI CÂŞTIGĂ UNUL DINTRE PREMIILE PUSE ÎN JOC!

 

»» În perioada 14 februarie - 19 iunie 2011 se desfăşoară noul concurs Scientia. Oferim premii în bani şi tricouri cu logo-ul Scientia pentru aceia dintre dumneavoastră care furnizează cele mai bune şi mai numeroase traduceri din CIA - The World Factbook!

 

ÎN CE CONSTAU PREMIILE?

»» Premiul 1 - 500 RON
»»
Premiul 2
- 200 RON
»»
Premiul 3
- 100 RON
»»
Premiul 4
- cărţi de ştiinţă
»» Premiul 5 -
cărţi de ştiinţă
»» Premiul 6 - cărţi de ştiinţă
»» Premiul 7 - cărţi de ştiinţă
»» Premiul 8 - cărţi de ştiinţă
»» Premiul 9 - cărţi de ştiinţă
»» Premiul 10-cărţi de ştiinţă

Numele, prenumele, detalii biografice minimale şi fotografia câştigătorilor, în măsura în care aceştia sunt de acord (eventual site-ul ori blogul deţinut) vor fi incluse în pagina dedicată câştigătorilor concursului.

Cum iniţial am anunţat oferirea unui tricou, cei care doresc tricouri ne pot spune acest lucru, atunci când o să-i contactăm după anunţarea premiilor.

 

PENTRU CE SE ACORDĂ PREMIILE?

Concursul constă în traducerea de articole despre ţările lumii de pe site-ul CIA - The World Factbook şi transmiterea acestora spre verificare şi publicare administratorilor Scientia.

De exemplu, alegeţi Albania, traduceţi integral textul furnizat de The World Factbook şi-l trimiteţi pe adresa noastră de email, urmând regulile de scriere enunţate mai jos.

Câştigătorii se vor alege pe baza numărului de articole şi a calităţii acestora. Nu orice material tradus va fi publicat pe site, ci doar cele care au calitatea necesară publicării.

Pentru menţinerea unui standard privind structura şi termenii folosiţi, vă rugăm să folosiţi acest articol-model pentru fiecare articol. Abaterea de la termenii folosiţi pentru subtitlurile articolelor poate duce la nepublicarea articolului.


REGULILE DE PUBLICARE A MATERIALELOR DUMNEAVOASTRĂ

Pentru ca articolele dumneavoastră să fie luate în calcul pentru publicare, trebuie să îndeplinească următoarele reguli:

» Să fie scrise într-o limbă română corectă.
» Să folosească terminologia corectă (nume de ţări, oraşe etc.).
» Să folosească articolul-model furnizat de noi.
» Să fie scrise cu diacritice.
» Să reprezinte traducerea integrală şi cât mai fidelă cu putinţă a textului în limba engleză.
» Să fie scrise în Microsoft Word (ori editoare similare), cu Times New Roman, 12, iar fişierele să fie salvate cu extensia .doc.

În momentul în care vă decideţi să traduceţi un articol, vă rugăm să anunţaţi intenţia prin trimiterea unui e-mail către administratorii Scientia, astfel încât să nu vă apucaţi să traduceţi un articol deja finalizat de altcineva ori aflat în lucru la un alt participant la concurs.


Vezi lista ţărilor deja traduse ori în curs de traducere!


Notă:
Articolele trimise de participanţii la concurs nu vor putea fi publicate pe un alt blog/site, iar autorii acestora nu vor putea cere vreodată eliminarea articolelor de pe site-ul Scientia.ro. Autorii articolelor vor fi menţionaţi la în câmpul special alocat pentru autori al fiecărui articol.

Articolele ni le puteţi trimite la adresa de email Email Scientia.

 

Vezi ce articole s-au publicat deja din enciclopedie!

 

»» CÂND SE ANUNŢĂ CÂŞTIGĂTORII?

Câştigătorii concursului "CIA - The World Factbook în limba română" vor fi anunţaţi pe data de 26.06.2011.
Câştigătorii vor fi afişaţi pe site, împreună cu un link către articolele scrise de aceştia.  De asemenea, câştigătorii vor fi notificaţi prin email ori/şi sms, în cazul în care ne vor furniza aceste date.
Modalitatea de livrare a premiilor va fi discutată cu fiecare câştigător, în funcţie de localitatea de domiciliu şi dorinţa acestora.

NOTĂ: CIA - The World Factbook este în domeniul public. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventuale daune generate de folosirea datelor din versiunea în limba română. Ne rezervăm drepturile asupra traducerii.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Ești „vizitator” ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 Ar fi util dacă ne-ai sprijini cu o donație!
Donează
prin PayPal ori
Patron


Contact
| T&C | © 2021 Scientia.ro