Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
330 vizualizari
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Diverse
0 0
La ce te-ai gândit când ai pus acestă întrebare? Cui să ajute şi cui să dăuneze?

Despre ce atribuţii vorbeşti?
0 0
Ajuta sau dauneaza Romaniei, insemnand securitate, economie, populatie, etc.

Atributiile referitoare la: prevenirea terorismului, apararea valorilor constitutionale, securitate economica si de alte categorii, cooperare externa specifica, etc etc etc
0 0
dauneaza daca actioneaza impotriva tarii
  dar daca actioneaza pentru ca altiisa nu ne fure valorile ei  este benefica
0 0
Valorile?!? La ce te gandesti cand spui "valori"?

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri

Serviciile de informatii culeg informatii. Dat fiind modul de selectie si pregatire a personalului, cred ca in servicii se gasesc oameni cu inteligenta peste medie. Cu astfel de oameni poti sa asiguri partea de securitate nationala ce nu poate fi acoperita de armata si politie.

Cei care pot sa-si depaseasca atributiile sunt capii serviciilor ori politicienii de frunte, care primesc informatii de la ele, nu simpli ofiteri.

Nu văd cum ar dauna serviciile Romaniei astazi. Si pentru ca sunt structurate pentru a acoperi diversele domenii ale securitatii nationale, cred ca-si indeplinesc atributiile. Cei care se ocupa de crima organizata, de exemplu, cred ca asta fac.

Poveştile de la televizor despre cum conduc serviciile ţara cred că se înscriu în registrul de idei ce ţin de teoria conspiraţiei. Să nu uităm că şi evreii, grupul Bildenberg, masoneria, Illuminati ne conduc. Toţi ne conduc din umbră, iar noi îi acuzăm în funcţie de ce ne convine.

Senior (11.9k puncte)
0 0
Eh, ma gandeam doar ca Serviciile sunt conduse de o Comisie speciala parlamentara si de CSAT, adica de politicieni... :D
...