OZN pe fundul măriiSilueta unui obiect misterios, care seamănă mult cu ceea ce ne imaginăm că ar putea să fie un OZN, a fost identificată la 100 de metri sub apa mării, între Suedia şi Finlanda, în Marea Baltică. Descoperirea stârneşte multă curiozitate şi, evident, multe discuţii.

 

 

 

Să fie acesta oare un OZN care a vizitat în trecut Pământul?

O echipă de cercetători, în căutarea epavei unei nave care transporta şampanie, cu un sonar care scana fundalul marin, a avut surpriza să dea peste silueta unui obiect care seamănă extrem de mult cu ceea ce ne imaginăm că ar putea fi un OZN.

Această descoperire a fost făcută în Golful Botnic, în Marea Baltică, între Suedia şi Finlanda, de către echipa condusă de Peter Lindberg.

Obiectul care seamănă cu un OZN se află la 100 metri sub apă mării şi are un diametru de circa 20 metri. Echipa susţine că în imaginile înregistrate se vede nu doar discul misterios, ci şi urme care ar fi putut fi lăsate de eventuale deplasări ale acestuia.

 

 

 

OZN pe fundul mării



Cine a văzut fotografiile susţine că forma obiectului este asemănătoare navei spaţiale  Millenium Falcon din Star Wars.

Peter Lindberg susţine că în 18 ani de când efectuează acest gen de studii nu a văzut niciodată un obiect aşa de ciudat; o altă posibilă interpretare a imaginilor, susţine Lindberg,  ar putea fi un complex asemănător celui de la Stonehenge.

Această descoperire a ocupat prima pagină a ziarelor din Suedia; a stârnit şi continuă să stârnească discuţii extrem de aprinse.

 

 

 

Mai multe informaţii:
foxnews.com

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.