Ghid filme onlineÎn acest articol vom vorbi despre motoarele de căutare dedicate file sharing-ului. Multe astfel de motoare de căutare sunt dedicate site-ului Rapidshare, dar altele sunt centrate și pe căutarea pe alte site-uri de filesharing. Iată 10 dintre ele, într-o ordine aleatorie.

 

 

 

Filme online. Site-uri de file sharing (6)

 



Rapidzearch [http://www.rapidzearch.com/] – puteți căuta fișiere prin cele mai bune site-uri de filesharing cum ar fi Rapidshare, Megaupload, Uploading, SendSpace, FileFactory și multe altele. Interfața de utilizare este simplă, cu opțiuni de căutare de bază și avansate.



Rapidzearch



Puteți citi mai multe despre Rapidzearch la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/rapidzearch-file-search-easy/].

Rapidshare123 [http://www.rapidshare123.com/] – unul dintre cele mai bune motoare de căutare Rapidshare. Rezultatele căutării sunt colectate de pe site-uri, forumuri, bloguri și portaluri.

Rapidshare123



Citiți mai multe despre Rapidshare123 la acest link [http://www.makeuseof.com/tag/search-popular-rapidshare-files-easily-with-rapidshare123/].

CrawlRapidShare [http://crawlrapidshare.com/] – Pretinde că este primul motor de căutare Rapidshare care afișează rezultatele căutării în timp real. Funcționează pe baza unui script care verifică dacă link-urile rezultate din căutare mai sunt valabile, afișându-le doar pe cele bune.

CrawlRapidShare



Puteți citi mai multe despre Crawl RapidShare la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/crawl-rapidshare-search-rapidshare-real-time/].


TotMe [http://totme.com/home.j] – Un motor de căutare Rapidshare simplu, dar care, de asemene,a elimină link-urile nefuncţionale.

TotMe



Puteți citi mai multe despre TotMe la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/totme-rapidshare-file-search/].

Rapidshare1 [http://www.rapidshare1.com/] – acest site vă permite să căutați printr-o mulțime de site-uri care afișează link-uri Rapidshare și, de asemenea, prin forumuri.

RapidShare1



Citiți mai multe despre Rapidshare1 la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/rapidshare1/].



DaleYa [http://www.daleya.com/] – Folosește funcția de Meta-Search (http://en.wikipedia.org/wiki/Metasearch_engine) pe care o exercită pe site-uri ca Megaupload, Rapidshare și alte câteva site-uri de file sharing. Puteți selecta sau deselecta site-urile de file-sharing pe care doriți să fie aplicată căutarea.

DaleYa



Citiți mai multe despre DaleYa la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/daleya-search-multiple-filesharing-sites/].

Buskka [http://www.buskka.com/] – Este un motor de căutare Google-powered care poate căuta fișiere pe Rapidshare, Megaupload, Badongo, Mediafire, Gigasize, Seriesyonkis, Filefactory, Filefront și Peliculasyonkis. Puteți căuta pe toate site-urile deodată sau le puteți selecta doar pe cele dorite.

Buskka



Citiți mai multe despre Buskka la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/buskka-searches-9-file-sharing-sites-simultaneosly/].

ShareMiner [http://www.shareminer.com/] – ShareMiner caută fișiere pe Rapidshare și Megaupload localizând fișierele după denumirea lor, spre deosebire de alte motoare de căutare care caută după denumirea paginilor web. Puteți filtra după tip, ca de pildă: software, jocuri, video-uri, muzica, docs & eBooks sau arhive.

ShareMiner



Se poate citi mai mult despre ShareMiner la acest link [http://www.makeuseof.com/dir/shareminer-search-web-files/].

FilesTube [http://www.filestube.com/] – Poate căuta fișiere pe Rapidshare, MegaUpload, Megashares, YouSendIt, SaveFile, FileFront and Badongo. Folosește un filtru care poate căuta fișierele media după tip - AVI, MP3, MPEG, MPG, RAR, WMA, WMV sau ZIP. Pagina de căutare avansată dispune de încă alte câteva opțiuni.

FilesTube



Citiți mai mult despre FilesTube la acest link: [http://www.makeuseof.com/dir/filestube-2/].


Findshared [http://www.findshared.com/] – Acest site poate căuta fișiere pe Rapidshare, MegaUpload, Mediafire și Ziddu. Dacă vă uitați după un anume tip de fișier (avi, wmv, mpeg, divx, iso, rmvb, mp3, exe, rar, zip, pdf ), selectați-l din lista derulantă.

Numărul motoarelor de căutare dedicate site-urile de file sharing face posibil în mod cert un lucru: niciodată nu veţi rămâne fără soluții.

 

Tipuri de filme piratate (8)

 

 

Articolul reprezintă traducerea ghidului The Internet Guide for the Movie Addict publicat de MakeUseOf.com, cu acordul editorului.
Traducere: Alexandru Olteanu

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.