Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 1 minus
1.1k vizualizari
Junior (435 puncte) in categoria Gadgeturi, telefoane
0 0
de ce trebuie sa fie neaparat ipad sau iphone ?  Eu unu nu am fost fan apple niciodata si nici nu voi fi. Daca o sa primesc un iphone 4s cadou ziua urmatoare o sa-l vand.

1 Raspuns

1 plus 1 minus

Eu am un iPhone. Am avut şi un Samsung cu Android. Între timp nu mai e mare diferenţă între iPhone şi ce produce Samsung în materie de smartphone-uri, dar pe când mi-am luat eu iPhone-ul, acum vreo 3 ani, era.

Dar care-i sensul întrebării? De ce te interesează ce avem noi?

Şi, Ciprian (am editat, adăugând numele, pt că nu înţelegea la cine mă refer...), ce înseamnă că nu eşti fan Apple? Produsele Apple sunt de cea mai bună calitate. În materie de sistem de operare, hardware şi design sunt încă superiori oricărui competitor. Cum ai devenit tu "ne-fan"?

Senior (11.9k puncte)
0 0
cred ca ai gresit, eu nu sunt fan apple, best poate este, nu stiu.

Mie nu-mi plac produsele apple, pt politica lor comunista de control.
Spune-mi si mie la iphonu tau poti sa-l legi la pc, si sa copiezi ce vrei pe el si din el fara sa folosesti programe stupide facute de apple ?
0 0
Există soluţie pentru orice pt iPhone. Eu mi-am pus până acum pdf-uri şi muzică, folosind iTunes, programul specializat pentru diverse operaţii cu iPhone-ul. De altceva nu am avut nevoie. Sigur, e programul lor, dar de ce m-ar deranja că folosesc acest program? E gratuit.
0 0
pai te-ar deranja daca ai avea 100 de prieteni care nu folosesc apple si nu au iTunes instalat pe PC, si vrei sa iei ceva de la ei !  Nu zic ca nu se poate, orice este posibil, numai ca politica Apple este de a face lucrurile cat mai imbarligate, sa te scarpini cu dreapta la stanga.


Alta problema apple este ca orice aplicatie care pe android este gratis, pe apple tre sa platesti.
Sunt curios folosesti Windows sau MAC ?  Presupun ca win, nici nush daca de pe mac poti sa intri pe scientia :))
0 0
Folosesc Win. Nu cred că ar fi vreo problemă să intru pe scientia de pe mac, dar nu prea-mi permit să dau 6-7 mii pe un mac :)

Doar o parte dintre aplicaţiile din AppleStore sunt pe bani. Găseşti multe aplicaţii bune gratis. Multe aplicaţii pe bani, aşa e, dar sunt doar 79 de cenţi. Nu e un capăt de ţară să le achiziţionezi. Am cumpărat vreo 4-5 până acum şi nu am dat faliment :)

Dar nu spun că Androidul "sucks". Nu mai spun nici că iPhone-ul e "the best". Samsung a scos nişte smartphone-uri excelente în ultimii 2 ani.
1 0
am o tabela Apple si un telefon Samsung. Desi la design stau f bine cei de la Apple, atunci cand vine vorba de flexibilitatea utilizatorului lucrurile stau teribil de prost. Vrei sa vezi un mkv si alte extensii mai pretentioase - platesti pt o aplicatie. Asta e cazul fericit, daca e sa ii spunem asa, pt ca spre exemplu exista platforme educationale dezvoltate pe support Flash (ex curicula CISCO). Ei bine aici nu exista solutie, din pacate. Apple tine sa isi rasplateasca clientii prin oferirea gratuita a unui serviciu de cloud. 5GB free. Dar acum vine smecheria, nu poti urca fisiere mai mari de 25 MB! Apple a inteles ca in zilele noastre a trecut era dischetei si a pus la dispozitia utilizatorului (contra cost - vreo 30 $) sa poti face upload la fisiere de pana la 250 MB. Te apuca rasul (sau plansul) cand compari cu solutiile free (platform indepndent) care exista pe piata, vezi Google Drive sau Drobpox. Telefonul Samsung este un Galaxy S3. Are Android si nu am nimic ce sa le reprosez. MKV-urile si formatele blu-ray se pot rula in aplicatia nativa cu care vine telefonul. Pt extensii exotice nu-i problema. Iti poti instala client de torrent, descarca un codec si gata. Totul pe telefonul tau Android. Si pt ca Samsung stie sa isi respecte clientii, iti ofera google drive (5GB free, file size limit 10GB) si Dropbox (20GB free, file size unlimited). In Android market gasesti aplicatii f bune free, chestii pe care nu le gasesti nici pe bani in AppStore. Spre exemplu aveam nevoie de un dictionar electronic German-Roman f bun. Exista unul de exceptie, gratuit in Play Store, bate vantul in AppStore. Ca sa poti pune ceva pe iPad trebuie sa faci tumbe cu iTunes. Si as putea continua...
...