Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 1 minus
547 vizualizari
Dacă daţi şi un link către el, ar fi nemaipomenit!

Mâine e 1 Mai şi trebuie să sărbătorim. Cum altfel decât cu un documentar deştept?
Senior (11.9k puncte) in categoria Arta - Muzica - Film
0 0
In fiecare zi este sarbatoare :)
Eu nu am urmarit nimic interesant anul acesta, dar acum este un bun prilej sa obtin cateva titluri pentru timpul liber.

2 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Everything and Nothing (sunt 2 documentare) aparute in 2011 cu prof. Jim Al-Khalili care prezinta excelent(are un mod de a povesti aparte)

In Everything se raspunde la intrebarea "De ce e intuneric noaptea ?" pe care tovarăşii de pe scientia nu au apreciat-o http://scientia.ro/qa/4160/de-ce-e-intuneric-noaptea

in Nothing se raspunde la intrebarea: daca exista un spatiu din univers(oricat de mic) absolut gol(sa nu contina nimic, nici macar particule cuantice)
Junior (1.1k puncte)
0 0
Am văzut şi eu documentarele de care vorbeşti. Excelente, într-adevăr, iar Jim Al-Khalili nu putea fi decât o gazdă minunată (cum altfel ar putea fi omul care, după experimentul Opera, cel cu neutrinii superluminici, a declarat că dacă rezultatele se confirmă el îşi înghite lenjeria la TV?).

Cât despre voturile negative de la întrebarea ta, poţi sta liniştit. Sunt mulţi indivizi pe aici care dau click ca să mai câştige un punct. Unii nici nu apucă să citească înainte...
1 plus 0 minusuri

Am urmărit aseara unul din ultimele BBC Horizon apărute. "The hunt for AI". Dacă vreţi un update cu privire la evoluţiile recente în domeniul inteligenţei artificiale, gazda show-ului, Marcus du Sautoy, vă oferă în acest film câteva repere.

 

Nu a fost un documentar excepţional, dar nici nu cred că ar putea fi, deocamdată. Rezultatele senzaţionale încă se lasă aşteptate în acest domeniu.

Senior (8.1k puncte)
...