Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 1 minus
501 vizualizari

Unul din argumentele (logic gresite din start) creationiste suna cam asa: "probabilitatea ca materia sa se organizeze spontan exact in forma necesara Vietii este infinitezimala"- deci este rezultatul unui Creator.

Ultimile cercetari ale biologiei sintetice au demonstrat ca ADN/ARN-ul nu sunt singura solutie pentru transmiterea informatiei urmatoarei generatii (proces specific Vietii in forma pe care o cunoastem), existand variante biochimice care pot face acelasi lucru - pur si simplu ADN/ARN au fost constituite din elementele disponibile abundent pe Terra.

Aceasta descoperire este atat un argument privind aparitia spontana a vietii in forme diverse cat si o deschidere de noi domenii in exobiologie.

http://www.newscientist.com/article/dn21720-move-over-dna-six-new-molecules-can-carry-genes.html

Senior (8.7k puncte) in categoria Stiati ca?-Biologie
0 0
Foarte frumos dar nu vad legatura cu prima fraza.
Viata este o creatie a Universului, de ce n-o privesti asa?

1 Raspuns

2 plusuri 3 minusuri

  Atat Tesla cat si Einstein au inteles ca totul este energie indiferent de stare. Orice energie  se modifica intr-un fel sau altul la momente diferite in functie de diferiti factori...

 

 

Novice (207 puncte)
1 0
Emilia, te rog să vorbeşti inteligibil, nu să filozofezi fără scop clar.

Cum adică au înţeles cei doi "au înţeles că totul e energie, indiferent de stare"? Şi ce vrei să spui prin acea modificare "într-un fel sau altul la momente diferite"? Fără supărare, dar mie îmi sună ca şi cum ai tras legată la ochi nişte cuvinte dintr-o pălărie şi apoi le-ai pus în răspuns.

Nu înţeleg nici ce legătură au cuvintele tale cu ce a spus Truth. Eu nu zic că nu au, dar fii mai explicită. La ce ajută să fii atât de criptică? Aici suntem la taifas.
...