Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
1.1k vizualizari
Ce se poate face in cazul apartamentelor confort II? Au o bucatarie foarte mica. Preturile sunt ok, la dormitoare te mai descurci, in living oricum nu se mai poarta multa mobila, gen vitrine, dar ce se poate face in cazul bucatariei? Sa sparg peretele si sa fac gen open space cu livingul? Cateva sfaturi ar fi binevenite. Multumesc
Novice (115 puncte) in categoria Informatii utile

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
Salut,daca nu gatesti e ok open space,dar daca vrei sa faci ceva fum sau abur nu recomand. Bucataria trebuie sa aiba usa. Incearca sa scoti frigiderul pe hol si sa iei mobila cat mai mica si multifunctionala,sa fie si dulap si masa/blat.
Junior (538 puncte)
2 plusuri 1 minus
Octavian a punctat foarte bine, dar as vrea sa-mi adaug parerea si recomandarea. Incearca sa incorporezi cat mai multe electrocasnice in mobilier: hota, aragaz si cuptor, frigider, cuptor cu microunde,etc. Opteaza pentru corpuri suspendate. Daca poti pune o masa rabatabila, fixata in perete, perfect. Atasezi doua, 3 scaune pe care le pui langa perete si asta este. Daca ai musafiri, le dai sa manance in sufragerie. Multe modele, la preturi relativ ok, in sensul ca eu de acolo am luat si am fost multumit, gasesti pe site-ul "Expert scaune". Nu are rost sa te complici cu spartul peretilor - ai nevoie de aprobari si o sa te trezesti cu niste costuri monstruoase. Mai bine o mobilezi cu gust, strictul necesar si cat mai optimizat posibil.
Novice (117 puncte)
...