Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
929 vizualizari
Cat timp se mai produc anvelope all season, pentru un avantaj minim si indoielnic, cumperi doua randuri si le schimbi de doua ori pe an.
Novice (144 puncte) in categoria Auto - Moto

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Depinde unde locuiesti si pe unde te plimbi. Cele de iarna sunt mult mai sigure decat cele all season. exemplu, unu din botosani, suceava unde ninge de rupe e recomandat sa foloseasca cele de iarna fata de unu care sa zicem ca merge doar prin bucuresti.

Din punct de vedere al rentabilitatii ar fi cele all season. In primul rand cumperi doar un set de cauciucuri si in al doilea rand nu mai platesti 120 de lei/an schimbarea lor (pentru jante de aliaj)

Nu uita ca cele all season trebuie sa aiba inscriptia M+S pentru a fi valabile.
Senior (6.9k puncte)
1 0
Nu crezi ca exagerezi cand afirmi ca anvelopele de iarna sunt "mult mai sigure"? Testele autorizate dau cateva procente avantaj, pe care cu putina prudenta la volan le compensezi, iar daca ninge de rupe nu te mai ajuta decat anvelopele de 4x4. Am adus problema aici fiindca miroase de departe a afacere introdusa prin lege, chiar daca se aplica si in alte state.
0 0
da ai dreptate, pana sa se introduca legea cu obligativitatea, am condus mai bine de 10 ani numai cu cauciucurile de vara tot timpul anului si nu am patit nimic. Ca sa vezi daca e afacere mascata, ar trebui sa stii ce marci de anvelope sunt introduse in tara prin firmele caror parlamentari.
...