Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
693 vizualizari
Alimentele sunt sănătoase în funcţie de grupa de sânge?
Senior (11.9k puncte) in categoria Alimentatie

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

  Salut Quark

      A slabit pentru ca a redus aportul caloric si probabil a facut si multa miscare si bineinteles si pentru ocuparea unui loc in primele pagini ale ziarelor.Nu exista multe studii care sa demonstreze legatura reala intre grupa sanguina si un anumit tip de alimente consumate.

       Oamenii consuma diverse alimente si nu sunt semnalate probleme de nutritie sau de digestie  atunci cind o persoana cu o anumita grupa sanguina consuma alimente care nu fac parte din cele recomandate pentru grupa sa.Nu poti impune unei anumite persoane ( care poate fi alergica la anumite produse alimentare) sa consume alimente pe motivul ca se potrivesc cu grupa sa sanguina.

       Daca dorim sa slabim este bine sa consultam un medic sau un specialist in nutritie care vor stabili o dieta in urma unor numerosi factori:afectiuni anterioare, varsta, stil de viata, mediu social, etc.Mai jos un link cu mai multe detalii.

 

 

         http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/57-alimentatie/4494-ce-este-dieta-grupelor-sanguine.html

 

Experimentat (1.6k puncte)
3 plusuri 1 minus
Probabil foarte mici deferente exista  fata de toleranta la anumite alimente, stramosii acestor grupuri au fost: agricultori, ciobani sau vanatori, in zone temperate sau tropicale. Dar sa gandesti diete in functie de grupul de sange este exagerat. Pt. toate grupurile de sange 100gr paine are 350 calorii, daca existau diferente, deja se stia, exista aparate care masoara obiectiv.  Diferenta mult mai evidenta o gasim intre cantitatea de hormoni tiroidieni care controleaza metabolismul.
Experimentat (3.3k puncte)
...