Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
856 vizualizari
Novice (115 puncte) in categoria Economie - Afaceri

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Dar ce sunt performante bancare
imi spune cineva
Novice (105 puncte)
0 plusuri 1 minus
Cămătari străini aduși de guvernanți de asemenea străini de țară.
Experimentat (3.3k puncte)
0 0
In toata lumea exista banci care usureaza accesul la o tranzactie , la un depozit, etc.Faptul ca bancile percep un comision, rezonabil, mi se pare corect, faptul ca percep o dobanda rezonabila iarasi mi se pare corect.Singurul lucru, care nu-mi place la banci, este ca "rezonabilul" meu nu se potriveste cu "rezonabilul lor.
0 0
La ei „ocaua” e mai mare.
0 0

E mai mare cand "iau" si e mai mica atunci cand dau.Aceasta nu ar fi o problema, e banca nu societate caritabila, problema apare la discrepante majore in schimbul valutar, la dobanzi aberante la imprumuturi si multe altele.Nu intentionez sa jignesc vreun economist dar, din punctul meu de vedere, actualul sistem economic va cadea in , cel mult , 300 de ani(cu indulgenta).Un sistem economic in care "consumatorii" sunt mai bine platiti decat "producatorii" are un singur sfarsit  ,numit in limbaj "economico-ingineresc" faliment.

Iar ma ambalai dar nu conteaza.

 
 
0 0
Cum e posibil să fie cămătari privați care profită de o monedă națională? Dacă tot e vorba de privat și privatizare de ce să nu avem monedă privată și pînă la urmă fiecare cu moneda lui, ca să fie privatizare pînă la capăt.
...