Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 0 minusuri
810 vizualizari

Poate că deja ştiţi de chestia asta, dar am descoperit-o şi eu de curând şi m-am gândit să o împărtăşesc cu eventuale persoane interesate de subiect...

Metoda presupune să avem fie un cont pe Youtube, fie măcar un email la Google, prin intermediul căruia să accesăm şi Youtube-ul.

În aceste condiţii, dacă, să zicem, vă place foarte tare o melodie, aţi găsit-o pe Youtube şi vreţi să o ascultaţi - direct de pe Youtube - de câteva ori la rând (fără să daţi clic mereu, desigur), va trebui să folosiţi butonul "Watch Later" al playerului Youtube. Prin apăsarea acestui buton (pictograma cu un ceas minuscul)  în timp ce videoclipul preferat rulează, melodia în cauză va fi adăgutaă într-o listă numită Watch Later, în cadrul căreia clipurile pot fi setate să ruleze în buclă.

Dacă aveţi cont Youtube mai există şi varianta de a crea playlist-uri care funcţionează exact ca acest feed "Watch Later", putând fi setate să ruleze în buclă clipurile adăugate în listă. Pentru cei doar cu email la Google merge doar chestia cu "Watch Later".

Ce mi se pare ciudat e că player-ul Youtube nu are un buton care să activeze rularea în buclă a videoclipului curent fără alte artificii. Ori există vreo metodă f. simplă şi nu am eu idee?

Senior (8.1k puncte) in categoria Stiati ca?-Tehnologie

1 Raspuns

5 plusuri 0 minusuri

youtuberepeat.com

Junior (538 puncte)
1 0
Multumesc.
Bine de stiut de site-ul asta...
...