În ziua de luni, la oră de mare audienţă, pe una din antenele aneantizării cetăţenilor (lipsiţi de orice critică) acestei ţărişoare, o domnişoară blondă şi subţirică (probabil nu doar la fizic) ne comunica despre piramida lui Keops. Nu, nu acea piramidă aflată în Egipt. Ea ne prezenta un psiholog din Galaţi care îşi construise la el în curte sau în garaj o piramidă terapeutică.

 

 

 

Domnul psiholog îşi asamblase piramida cu componente cumpărate din China. De ce tocmai d-acolo? Susţinea dânsul cu mândrie că această piramidă operează după principiile yang şi yin şi poate vindeca diverse afecţiuni. Probabil mai puţin deficitele de lobi frontali. Mai apărea acolo în imagini şi o cuconiţă care declara sincer că se simte bine şi că va continua sesiunile (intră)piramidale cu domnul psiholog.

Ca să înţelegi cum funcţionează, îţi poţi imagina la tine în sufragerie (sau pe masa de lucru) o piramidă mai mare sau mică, depinde de ce ceea ce vrei să introduci înăuntru (asocierile perverse îţi aparţin). Apoi, introduci în interiorul ei problema ta, care va fi rezolvată (adică purificată) prin câmpul de forţă emis de piramidă. Nu e cazul să fii sceptică, deoarece o jurnalistă de pe un sit oarecare ne asigură că „Nu e nimic misterios în aceste proprietăţi ale piramidelor, totul a fost explicat şi certificat ştiinţific”.



Ca să nu ai niciun dubiu, aşează-te bine în scaun şi citeşte câteva efecte ale piramidei.

"Cel mai interesant efect al piramidei apare asupra apei. Lichidul devine, din punct de vedere microbiologic, mai pur, se păstrează mai mult timp şi, mai ales, atunci când este consumat de către organismele vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creştere şi efecte curative pentru o listă foarte lungă de afecţiuni.

- Energia piramidei acţionează chiar şi asupra dulciurilor, aciditatea din fructe se diminuează, gustul devine mai pronunţat.
- După aproximativ patru ore de expunere sub piramidă, sucul de struguri devine mai puţin acru şi cu gust mai bun.
- Ierburile de leac, puse la uscat în piramidă, îşi păstrează culoarea verde şi au o forţă tămăduitoare mai mare.
- Aşezaţi un litru de lapte sub piramidă. După o lună veţi avea cea mai gustoasă brânza fără E-uri.
- Cremele, uleiurile de masaj, produsele cosmetice ţinute sub piramidă devin mult mai eficiente.
- Folia de aluminiu încărcată 2 ore cu energia piramidei tratează cu succes durerile reumatice şi de artroză. Aceeaşi folie aplicată pe ficat ia durerile hepatice şi biliare".

Dacă nu ţi-au crăpat maxilarele de la râsul cu gura până peste urechi, îţi urez în continuare o zi hazlie. Unii au mult haz! Doar că ei nu ştiu.

Articol preluat de pe blogul SasSeramis, cu acordul autorului

Scris de: Seramis Sas, Ph.D
Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.